Sundsvall

Arbetssökande, stöd, matchning

AB Taktik Sweden i Sundsvall och Timrå har speciellt riktat in sig på branscher som Hotell & Restaurang (serviceyrken), Transport, Vård & Omsorg samt kultur & media.

I Sundsvall är vi sammanlagt fem erfarna projektledare som arbetar aktivt med att matcha våra deltagare till jobb och studier. Vi drar även stor nytta av vårt stora nätverk av företag, både lokalt och i resten av Sverige.

DU HITTAR OSS på Storgatan i centrala Sundsvall, ca 100 meter från Arbetsförmedlingen. I Timrå finns vi mitt centrum på Köpmangatan 29.

VARMT VÄLKOMNA att kontakta oss direkt, eller ta hjälp av din handläggare på Arbetsförmedlingen för att få komma till Taktik.

Kontakt arbetssökande, stöd, matchning

Adress: Storgatan 29, 852 30 Sundsvall Telefon: 010-190 10 00 Email: info@taktiksweden.se

Yrkesutbildning

Yrkesutbildningar med stark förankring i näringslivet ger dig möjligheten att snabbt komma ut i arbete. Välkommen till Taktik utbildning som i samarbete med kommuners vuxenutbildning erbjuder dig just denna möjlighet.Vi har valt att erbjuda kortare yrkesutbildningar för att du snabbt ska komma ut i arbete och vårt utbud är växande.Vi etablerar utbildningsverksamhet 2018 och ser fram emot att växa med vårt koncept om kvalitativa och av näringslivet efterfrågade utbildningar. Våra yrkesutbildningar är nationella och lyder under skollagen. Du har möjlighet att söka studiemedel från CSN när du går någon av våra utbildningar.

Kontakt yrkesutbildningar

Adress: Fredsgatan 3, 852 36 Sundsvall Telefon: 010-190 10 00 Email: utbildning@taktiksweden.se

Våra medarbetare i Sundsvall


Örjan Alvebro

Örjan Alvebro

VD- Projektledare

Martin Olsson

Martin Olsson

Regionansvarig – Projektledare

Marianne McHardy

Marianne McHardy

Projektledare

Lena Karlström

Lena Karlström

Studie- och Yrkesvägledare

Greger Tandberg

Greger Tandberg

Projektledare

Anchalee Budshori

Anchalee Budshori

Resurs och Språkstöd, thailändska.