jobb

Stöd & Matchning

 

Välkommen till oss på AB TAKTIK SWEDEN!

Vi på AB Taktik Sweden förstår att du står inför ett nästa steg i livet och har verktygen, nätverket och erfarenheten att vara en del av din lösning.
TAKTIK har I nästan 20 år FRAMGÅNGSRIKT coachat 1000-tals personer till NYTT ARBETE och rätt UTBILDNING!

ALLMÄNT OM STÖD OCH MATCHNING

Stöd och matchning vänder sig till dig som är arbetssökande och vill ha hjälp med att hitta arbete som matchar dina erfarenheter och kompetenser.
Genom vår Stöd och Matchningstjänst kommer vi att erbjuda ett individuellt upplägg på din väg till ny sysselsättning. Du får handfast hjälp på vägen till arbete/praktik/studier och stödet anpassas till dina behov.

KONTAKTA AF OCH DIN HANDLÄGGARE!

Stöd och Matchning är en tjänst som Arbetsförmedlingen erbjuder till dig som vill ha individuellt stöd i ditt jobbsökande och/eller framtida studier.
För att få tillgång till tjänsten krävs att du är inskriven på Arbetsförmedlingen, sedan kollar du med din handläggare om du kan ta del av tjänsten hos oss på AB Taktik Sweden.
Kolla med din arbetsförmedlare för mer information!

Hur fungerar det?

 

KONTAKTA ARBETSFÖRMEDLINGEN
Arbetsförmedlingen bedömer om du har rätt till stöd och matchningSTÖD OCH MATCHNING för dig som söker jobb!

AB TAKTIK SWEDEN
Taktik är ett kompetensföretag med snart 20 år av erfarenheter med att stötta och matcha personer till:

  • Jobb
  • Praktik
  • Studier
  • Vägledning
  • Karriärplanering

Alla coacher brinner för att hjälpa dig att tillsammans hitta vägar in på arbetsmarknaden eller till vidare studier.
Vi har ett väldigt starkt samarbete med många olika branscher och företag inom näringslivet. Taktik har diplomerade, erfarna och kompetenta jobbcoacher med många olika bakgrunder från de flesta sektorer på arbetsmarknaden.

Tillsammans kombinerar vi de delar du behöver stärkas i för att snabbt kunna påbörja ett arbete eller studier, och vi följer dig under hela processen. Parallellt med arbetet mot dina mål kan du få feedback på dina ansökningshandlingar, delta i seminarier, hjälp med att hitta praktikplats, göra studiebesök, eller träna inför en intervju. Är det aktuellt med studier så får du hjälp av en Studie- och yrkesvägledare med att hitta rätt bland olika utbildningsalternativ och stöd för att du så snart som möjligt ska kunna påbörja din utbildning.
Vad Innehåller Stöd och Matchning
Våra erfarna coacher kommer hjälpa och stötta dig genom individuella samtal, företagskontakter, företagsbesök och workshops. Genom detta program och vår enskilda coachning kommer vi att göra allt vi kan för att matcha dig på arbetsmarknaden.

ARBETE
Taktik har arbetat med omställning och rekrytering i ca 15 år och har ett stort upparbetat företagsnätverk med täta kontakter. Det är en av många vägar till att hitta jobben när företag har rekryteringsbehov och ofta innan de kommer ut på annons.

Vårt uppdrag är att stötta dig i “jobbsökandet” och matcha dig till ny anställning!

PRAKTIK
Taktik kan även under din tid hos oss hjälpa dig till praktikplats, för att få arbetslivserfarenheter, referenser och kontakter på arbetsmarknaden. Vi finns med under praktiktiden så allt flyter på för dig och arbetsgivaren.

STUDIER
Träffar med Studie- och yrkesvägledare är en tjänst som ingår i Stöd och Matchning. Vår erfarna SYV, tillsammans med din/a coacher kommer att hjälpa dig hitta rätt utbildning som passar just dig!
Läs mer!

ANSÖKNINGSHANDLINGAR
Tillsammans formulerar vi dina styrkor, putsar ditt CV och tränar intervjuteknik. Sedan matchar vi dig till rätt jobb utbildning, eller studier).

NÄTVERK
Kontakter är nyckeln till framgång. Kontakter ger dig en enklare väg till intervjun – och anställningen. Efter nästan 20 år i branschen har vi ett stort kontaktnät, i samtliga branscher och yrkesområden. Oddsen är goda att vi kan matcha dig mot företag som behöver just dig.
Våra kontakter är dina kontakter!

Translate »