Arbetsträning OLD

 

Vill Du tillbaka till arbetsmarknaden men inte riktigt vet inom vad eller hur mycket du klarar av?
Då kan arbetsträning vara rätt val för dig!

 Taktik har lång och gedigen erfarenhet av arbetstränings-platser. Vi erbjuder platser inom olika ”arenor” inom bl. a Call-Center, Café & Restaurang, Media och Lokalvård.
Erbjuds personer som av olika anledningar behöver få stöd i sitt jobbsökande, du får testa din nivå av arbetsförmåga samt prova på olika typer av arbetsuppgifter. Arbetsträningen anpassas helt individuellt efter dina behov och förutsättningar.

Vill Du tillbaka till arbetsmarknaden men inte riktigt vet inom vad eller hur mycket du klarar av?
Då kan arbetsträning hos oss på Taktik vara rätt val för dig!

 

Taktik har lång och gedigen erfarenhet av arbetstränings-platser.
På några av de orter vi har verksamhet, erbjuder vi platser inom olika sk. ”arbetsträningsarenor” bl. a inom; Call-Center, Café & Restaurang, Media och Lokalvård.
Arbetsträning är riktat för personer som av olika anledningar behöver få stöd i sitt jobbsökande, du får testa din nivå av arbetsförmåga samt prova på olika typer av arbetsuppgifter.
Arbetsträningen anpassas helt individuellt efter dina behov och förutsättningar. Du kommer att omges av erfarna coacher och handledare som arbetat med att hjälpa hundratals människor till en bättre position i livet.
Förutom hjälp med att komma tillbaka till arbetsmarknaden har vi också ett omfattande nätverk på flera orter som kan hjälpa till med studieval om det är det Du vill eller om det handlar om att komma till arbete. Vi stödjer dig med att hitta praktikplatser eller konkreta arbetsgivarkontakter.

Har du en bakgrund eller ett intresse inom ett annat område än vi erbjuder idag så är vi alltid öppna för att starta nya ”Arenor”, allt vi kan göra för att du ska komma vidare i ditt arbetsliv!
Kolla med oss så kanske vi kan utveckla något tillsammans!

 

Arenor för Arbetsträning.

Café & lunchservering
Enklare verksamhet där man får arbeta med städ, enklare produktion av fika och mat, försäljning och service, kökskunskap, kundbemötande, kassa och servering mm.  Dessutom lär man sig svensk matkultur, logg bok “egen kontroll”, lagar och regler inom kök.

Callcenter
Här får man träning i att använda dator och telefon som arbetsverktyg. Enkla uppgifter som inkluderar telefonreception, informationsinhämtning, besöksbokning, samarbete med ideela föreningar. Fortbildning inom dataadministration (Officepaketet), kundbemötande m.m.

Media-konvertering
Arbeta med omvandling av analoga bilder/ljud till digitala format. Från VHS-band till DVD, från vinylskiva till CDR/MP3/MP4. Från Dia till digitala bilder. Här får man träna på ljud- och bildhantering i olika programmiljöer.

IT/Media
Arbetsträning inom framför allt mediaproduktion. enkla hemsidor, trycksaker, presentationer, film och sociala medier. Man arbetar med WordPress, Photoshop, Illustrator och liknande programmiljöer. Andra arbetsuppgifter på IT-sidan kan innehålla hård och mjukvara, tester, installationer och felsökning, destruktion och återvinning. Inom Media får du också möjligheterna att utveckla och testa, i ditt eget tempo, dina kunskaper inom formgivning, bildhantering och sociala medier.

Sömmnad
Har du erfarenhet av textilarbete och sömnad som du är intresserad att utveckla så finns möjligheter att arbetsträna hos oss. Idag har vi en grupp glada personer som arbetstränar inom just detta.

 

EN en sak har vi lärt oss genom åren, om vi kan hjälpa dig att nå fram till ett arbete du drömmer om så kommer motivation och engagemang, om inte som ett brev på posten, så i alla fall som en mycket enklare väg att nå dina mål.  Hjärta, passion och struktur leder dig fram till ditt personliga mål. Det vill vi hjälpa dig med, det är vi bra på!

 

 

Translate »

Ursäkta röran, vi bygger om hemsidan. Kontakta oss om det är något som saknas.

X