Hotell Konferensvärd – Sundsvall

Konferensvärdutbildning

Hotell- Konferensvärd

Den här utbildningen är för dig som tycker om att möta gäster. Turismen är viktig i näringslivet och omfattar arbetsområden inom besöks- och resenäringen: bo, äta, göra, resa och sälja.

Utbildningen ger dig kunskap i hur du bemöter olika gästers krav på service samt skapar goda kundrelationer. Du lär dig om olika verksamheter, roller och arbetsuppgifter inom resenäringen. Om reseproduktion, marknadsföring och försäljning.

Om utbildningen

Utbildningen bedrivs som klassrumsundervisning i fräscha lokaler i Sundsvall. Utbildningen innehåller både teori och praktik (APL) för att du ska få en verklig uppfattning och förståelse för olika arbetsuppgifter och kunna utveckla dina förmågor.

Kurser som ingår i utbildningen:

Service & bemötande1 
Besöksnäringen
Engelska 6
Konferens & evenemang
Konferens 1
Resmål & resvägar
Aktiviteter & upplevelser
Hållbar turism
Marknadsföring & försäljning
Företagsekonomi 1
Personlig försäljning 1
Telefon & internetservice

Efter utbildningen

Efter utbildningen kan du arbeta på turistbyråer, hotellreceptioner, biljettkontor eller direkt mot gäst inom ett turistföretag.

Arbetet kan till exempel omfatta att ta emot gäster och kunder vid incheckning och utcheckning, kassahantering och rumsbokning samt bemötande av gäster i olika situationer. Att planera, organisera och genomföra möten, aktiviteter och evenemang.

[cmwizard menu=43/]

Våra samarbetspartners

Translate »

Ursäkta röran, vi bygger om hemsidan. Kontakta oss om det är något som saknas.

X