Göteborg

RUSTA & MATCHA

Varmt välkommen till oss på Taktik!

Vi Guidar dig på rätt väg, utifrån din egen förmåga och kompetens – att hitta jobbet eller utbildningen som är rätt för Dig.

Vi jobbar med helheten, ser vad du som person behöver för att uppnå just dina mål.

Hos oss har du möilighet att antingen direkt bli matchad till arbete, eller hjälp med vilka steg du behöver genomgå för att enklare komma dit. Utifrån en gemensam planering coachar vi dig i hur du kan vässaditt CV, hjälper dig att slipa på din intervjuteknik och förbereder dig inför ditt möte med din nästa arbetsgivare.

Vi arbetar aktivt med att hitta de dolda jobben på arbetsmarknaden och drar nytta av vårt stora nätverk av företag, både lokalt och i resten av Sverige samt via rekryteringsträffar.

Vi har även lång erfarenhet av studie- och yrkesvägledning.

På våra kontor kan du komma in och skriva ut dokument, använda dig av dator och slipa på ansökningsunderlag, delta i olika aktiviteter med mera.

VARMT VÄLKOMNA att kontakta oss, och/eller ta hjälp av din handläggare på Arbetsförmedlingen för att få komma till Taktik!

 

Hur du väljer Taktik

När du väljer Taktik hos Arbetsförmedlingen kan du informera din handläggare eller ange KA-nummer på ”mina sidor”.

Våra KA-nummer:
10072276 – för Göteborg 

Du kan även kontakta oss direkt via vårt kontaktformulär.

Handledning med Språkstöd
Hos oss får du träffa handledare som pratar flera olika språk – för att kunna hjälpa dig som behöver språkstöd på bästa sätt.

Språkstöd finns på följande språk:
-Engelska, -Thailändska, -Arabiska, -Amhariska, -Tigrinja